BS Toys en Lumineo Solar zijn twee merken die gespecialiseerd zijn in duurzaam en innovatief speelgoed en verlichting voor buiten. BS Toys biedt een breed scala aan buitenspeelgoed voor kinderen, terwijl Lumineo Solar zich richt op duurzame solarverlichting voor de tuin. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de producten van BS Toys en Lumineo Solar en wat ze zo bijzonder maakt.

BS Toys: Creatief spelen in de buitenlucht

BS Toys is een Nederlands merk dat buitenspeelgoed ontwerpt en produceert voor kinderen van alle leeftijden. Het assortiment varieert van traditionele buitenspellen zoals hoepels en springtouwen tot innovatief speelgoed zoals reuze constructiespellen en unieke fietsen. Het doel van BS Toys is om kinderen aan te moedigen om meer tijd buiten door te brengen en creatief te spelen.

Een van de populairste producten van BS Toys is het reuze constructiespel. Dit spel bestaat uit grote houten blokken die kinderen kunnen gebruiken om hun eigen creaties te bouwen, zoals torens en bruggen. Het spel bevordert niet alleen de creativiteit van kinderen, maar ook hun fysieke en motorische vaardigheden.

Lumineo Solar: Duurzame verlichting voor de tuin

Lumineo Solar is een merk dat zich richt op duurzame solarverlichting voor de tuin. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Alle producten van Lumineo Solar zijn voorzien van een zonnepaneel dat overdag zonne-energie opvangt en opslaat in een batterij. ‘s Avonds wordt de opgeslagen energie gebruikt om de verlichting aan te steken.

Het assortiment van Lumineo Solar omvat onder andere lantaarns, tuinverlichting en decoratieve verlichting. Een van de populairste producten van Lumineo Solar is de solarlamp op pin. Deze lamp kan gemakkelijk in de grond worden gestoken en geeft een warm wit licht af dat tot wel 8 uur kan branden.