“House and Garden” is een Britse tv-serie die zich afspeelt in de late negentiende eeuw. Het is een satirische kijk op het huiselijk leven in Engeland en is geschreven door de getalenteerde schrijver Scott Donaton. De show is een uitstekend voorbeeld van hoe je kleine ruimtes creatief kunt gebruiken. In de eerste aflevering heeft het titelpersonage, Teddy, een affaire met Jo Mace, de vrouw van Giles Mace. Hun dochter, Sally, is verliefd op Jake, maar dit wordt niet beantwoord door haar. Ondertussen opent Lucille Cadeau een feest voor de Huistuin. Ze wordt vergezeld door Gavin Ryng-Mayne, een journalist die al enkele jaren voor het tijdschrift schrijft. Ze hebben het over het voortzetten van de familietraditie om zich kandidaat te stellen voor het Parlement.

Er zijn veel voordelen aan het aanleggen van een moderne tuin. Behalve dat het een bron van vreugde is, weerspiegelt een huistuin ook uw gevoel van trots voor uw huis. Niet iedereen heeft echter de tijd om zijn buitenplanten te onderhouden. Het is een goed idee om iemand in te huren die u kan helpen. U zult verrast zijn met de resultaten. En het mooiste is dat u het tuinieren niet zelf hoeft te doen. Het is een zeer ontspannende hobby en zal je jarenlang bezig houden.

Er zijn veel manieren om uw huistuin te verfraaien. Je kunt spiegels toevoegen om de ruimte groter te laten lijken. Je kunt ze aan het einde van een tuinpad monteren, achter een zithoek, of ze in klimop of bamboe stoppen voor een luxere uitstraling. Als u zich zorgen maakt over de kou, kunt u altijd warm blijven door een buitenschoorsteen of -kachel te installeren. Een andere populaire manier is door een vuurplaats te bouwen.

De meest populaire manier om een ​​huistuin te ontwerpen is met ruwe schetsen op papier. Op deze manier kunt u zien hoe het eruit zal zien in de echte wereld voordat u investeert in dure software. Als u de schets als uw gids gebruikt, wordt het gemakkelijker voor u om uw droomtuin te visualiseren. Als je daar geen tijd voor hebt, kun je altijd goedkoop papier en een potlood gebruiken om je tuin op een kaart te schetsen. Dit geeft u een idee van hoeveel geld u aan uw project kunt besteden.

Een traditionele tuin is er een met lichtgekleurde stenen en grind. De meest moderne tuin maakt gebruik van levendige kleuren. Met de lichtgekleurde stenen voeg je een vleugje kleur toe aan je tuin. Probeer de kleuren in je tuin af te stemmen op de rest van het huis. Bovendien bestaat een traditionele tuin meestal uit lichtgekleurd grind of steen. De beste manier om een ​​huis en tuin te plannen, is door deze elementen in uw tuinontwerp op te nemen.

De beste manier om een ​​huistuin te ontwerpen, is door helemaal opnieuw te beginnen. Overweeg de stijl die u wilt creëren voordat u begint met planten. Idealiter zal het in delen informeel en wild zijn. Het zitgedeelte moet minimaal 1/3 van de lengte van de tuin zijn. U kunt ook een pergola en een tuinhuis toevoegen. Vergeet niet om een ​​aangewezen zithoek in uw huistuin op te nemen. Als je eenmaal een plattegrond hebt, kun je beginnen met het plannen van de rest van de tuin.