Als je geïnteresseerd bent in design en architectuur, dan is House and Garden een must-read. Het tijdschrift is de sleutel tot het ontsluiten van een scala aan ongewone huizen en buitenfuncties. Het biedt niet alleen een overvloed aan ontwerpideeën, maar de stijl van de auteur is duidelijk Brits, met de nadruk op klasse. U vindt een schat aan inspiratie op de pagina’s van het tijdschrift, dat ook het beste van reizen en recepten bevat, evenals goede wijn- en spijscombinaties.

House & Garden, opgericht in 1901, is het enige tijdschrift dat zich richt op interieurdesign. De redacteuren zijn Herbert C. Wise, Wilson Eyre en Frank Miles Day. Het tijdschrift werd in 1915 onderdeel van de Conde Nast Publishing-groep en het blijft tot op de dag van vandaag bloeien. Deze publicatie begon als een tijdschrift gewijd aan architectuur en was de eerste waarin interieurs voor thuis werden vermeld. Met het succes van het bedrijf groeide het uit tot een niche-interieurontwerppublicatie.

Nadat de productie naar Humboldt County was verplaatst, werd House & Garden een toonaangevende leverancier en producent van hoogwaardige voedingsstoffen. De wetenschappers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in een tak van de botanie en hebben een nieuwe lijn voedingsmengsels ontwikkeld die een betere balans bieden tussen essentiële voedingsstoffen voor planten en bloemen. Ze hebben onlangs ook een nieuwe meststof op basis van voedingsstoffen aan hun lijn toegevoegd en hebben een verscheidenheid aan andere producten in de aanbieding.

The Hollister House Garden bevindt zich op een terras in Litchfield County. Het is een moderne interpretatie van de klassieke Engelse tuin, maar even formeel in structuur en stijl. Het is een eclectische mix van stijlen en planten. Een bezoek aan de tuin van Hollister is zowel leerzaam als inspirerend. Dit historische pand is ook de perfecte locatie voor bruiloften. De tuinen zijn een ideale plek om een ​​speciale gebeurtenis te vieren, en bezoekers worden aangemoedigd om hun liefde te vieren door op het terrein te planten.

Een tuin is een verlengstuk van een huis en het is belangrijk om een ​​omgeving te creëren die het huis verbetert. In een moderne woning is een tuin niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Het kan een plek zijn om te ontspannen, te entertainen of er gewoon even helemaal tussenuit te zijn. In het geval van een historisch huis is het ontwerp van het patioplafond geschilderd door Benjamin Moore Aura in Black Knight een mooie en effectieve oplossing voor het probleem van privacy in de achtertuin.

Een huistuin is een perfecte plek om te ontspannen na een dag hard werken. Livingston House ligt op vier hectare met uitzicht op Churchtown Dairy. De tuin is ontworpen door landschapsarchitect Deborah D’Arcy. Het is een waar meesterwerk van klassieke Engelse tuinen. The Livingston House heeft een weelderig gazon en een buiteneetkamer. Akin Atelier installeerde lichtslingers en grote potplanten voor een intieme en romantische sfeer.