De Britse tv-show “House & Garden” richt zich op de familie Platt. De Platts hebben een dochter genaamd Sally en hebben een affaire met Jo Mace, die getrouwd is met Giles Mace. Hun zoon, Jake, is verliefd op Sally, maar krijgt geen wederdienst. Een huistuin is een goede manier om de waarde van uw eigendom te verhogen. Als het tijd is om te verkopen, zal een huis met een mooie tuin aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers, en dus een hogere prijs in de markt halen.

De beste huistuinontwerpen beginnen met mooie bloeiende planten en structurele planten. Een huistuin met een grote boom erin is bijvoorbeeld het meest geschikt voor kleine bomen en struiken. Maar als je huis in een meer schaduwrijk klimaat is, kun je bloeiende planten gebruiken voor een vleugje kleur. Als je genoeg ruimte hebt, kun je kruiden en bloeiende planten kweken die het hele jaar door bloeien. Je kunt er ook enkele decoratieve items in verwerken, zoals banken.

Als je geen tuin hebt, kun je toch een mooie huistuin hebben. Zorg ervoor dat u de juiste plant kiest voor uw klimaat en bodemtype. Een huistuin kan zowel een plek zijn om te ontspannen als een prachtige ruimte om van het buitenleven te genieten. Afhankelijk van waar je woont, kun je verschillende esthetische elementen toevoegen, zoals een bank of een bloembed. Als je een beginner bent in tuinieren, overweeg dan om planten in de keuken te kweken. Naast kruiden en bloeiende planten kun je groenten en fruit kweken waarmee je kunt koken.

Een tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van uw tuin. De Ludlow House Garden werd omgevormd tot een stedelijke oase, met een glazen omheining die bescherming biedt tegen de elementen. De glazen wanden zijn geconstrueerd om de indruk te wekken dat het gebouw rond de tuin is gebouwd, en het glas stelt gebruikers in staat om in de tuin te communiceren zonder zich zorgen te maken over het weer. En omdat het omheind is, zijn de planten beschermd tegen weer en wind.

De Ludlow House Garden is een felbegeerde ruimte voor de lokale bevolking in de Lower East Side van Manhattan. De voormalige achtertuin is in 1988, na sloop van de woning, omgebouwd tot een oase. Daarna is er een glazen wand en een houten keerwand aan de tuin toegevoegd. De stenen muren werden in secties gebouwd en de hele tuin was omgeven door glazen wanden. De omsloten ruimte stelt mensen in staat om in de tuin te communiceren, ongeacht het weer.

Het tijdschrift wordt sinds 1904 uitgegeven en maakt deel uit van de Conde Nast-groep. Het eerste nummer werd gepubliceerd in 1901 en is al meer dan een eeuw in druk. Opgericht door Herbert C. Wise en Wilson Eyre, begon het tijdschrift als een tijdschrift over architectuur en landschapsontwerp. In 1911 kocht Conde Nast een belang in het tijdschrift en werd de enige eigenaar in 1914. Van daaruit evolueerde het tot een modern interieurmagazine.