Het woord barbecue wordt gebruikt om vele manieren van koken te beschrijven. Het bestaat uit het roken van voedsel boven een levend vuur, zodat het vlees langzaam en gelijkmatig gaart. Deze manier van koken is enorm populair in de Verenigde Staten, maar heeft een lange en complexe geschiedenis. Hier zijn enkele dingen die u moet weten over barbecueën. Hier zijn enkele tips om geweldige barbecuevlees te bereiden. Als je de basis onder de knie hebt, kun je beginnen met experimenteren.

Er zijn verschillende soorten barbecues. Sommige zijn open pit barbecues, andere zijn closed pit barbecues, wedstrijdbarbecues, gasgestookte restaurantbarbecues, roosteren aan het spit en zelfs Japans barbecueën. Andere soorten barbecue zijn de Zuid-Afrikaanse braai, de Hawaiaanse imu en de Nieuw-Zeelandse hangi. In de VS gebruiken mensen vaak een combinatie van hout en houtskool om hun vlees op het barbecuevuur te koken.

Een barbecuesaus is een dik mengsel van kruiden, knoflook, paprika, tomaten, azijn en andere ingrediënten. De meest voorkomende barbecuesauzen bevatten mosterd, ketchup en Worcestershire-saus en kunnen maar liefst 20 verschillende ingrediënten bevatten. Hoewel veel mensen graag hun geheimen delen, is barbecuesaus meestal een geheim recept en wordt het alleen bereid door professionele koks. Het is echter vermeldenswaard dat barbecuesauzen in flessen nu verkrijgbaar zijn in de meeste supermarkten.

Barbecues zijn een uitstekende aanvulling op uw buitenruimte. Ze zijn niet alleen meer voor de zomer, ze zijn perfect voor elk seizoen. Al fresco koken is niet alleen meer ontspannen maar ook super sociaal. Bovendien verbetert frisse lucht de smaak van voedsel. Een buitenkeuken voegt meer ruimte toe voor voorbereiding en opslag. Het bevat zelfs een gootsteen en een koelkast, dus het is meer dan alleen een barbecue.

Het hebben van een goede barbecue vereist aanrechtruimte. Kies een locatie die voldoende ruimte biedt voor een groot aantal mensen om te bereiden en te eten. Een goede plek om een ​​barbecue op te zetten is waar de nutsvoorzieningen zich bevinden. Het moet gemakkelijk te bereiken zijn. Houd bij het ontwerpen van een barbecue rekening met de hulpprogramma’s en waar ze moeten worden geplaatst. Afhankelijk van de stijl kan het zo simpel zijn als een simpele grill. Qua bruikbaarheid kan een barbecue bovenop een bar worden gebruikt.

Het woord barbecue kan een werkwoord of een zelfstandig naamwoord zijn. Het verwijst naar elk type voedsel dat boven een kolen of open vuur wordt bereid. Het woord barbecue kan een werkwoord of een zelfstandig naamwoord zijn. In Latijns-Amerikaanse landen is een barbecue een vorm van buitengrillen. Als je een hartige BBQ wilt, probeer dan een ribeye, een kip of een brisket.

Barbecueën heeft een lange geschiedenis. In de Verenigde Staten is barbecue ontstaan ​​in Amerika. Tegenwoordig genieten miljoenen mensen over de hele wereld van de smaak van heerlijk gebarbecued vlees. De Amerikaanse traditie van barbecueën dateert uit de jaren 1500. In het Caribisch gebied is het een manier om de feestdagen te vieren met vrienden en familie. Tijdens de feestdagen kun je zelfgemaakte taarten maken, het vlees eten dat je hebt gebarbecued en kijken hoe de vlammen zich over de grill verspreiden.