Het woord “barbecue” wordt gebruikt om veel kookmethoden te beschrijven, inclusief die waarbij levend vuur en rook worden gebruikt. Deze manier van koken is favoriet bij families en vrienden. Niet alle barbecues zijn echter hetzelfde. Je kunt thuis leren hoe je een heerlijke burger van de barbecue maakt. Daarna kun je de gegrilde burger als voorgerecht gebruiken. Dan kun je het serveren met een kant van gepofte aardappel of aardappelpuree.

Terwijl moderne barbecue dezelfde principes gebruikt, gaan traditionele methoden terug tot pre-revolutionair Amerika. De eerste incarnaties van barbecue werden, net als elke andere Amerikaanse traditie, waarschijnlijk gemaakt door slaven. Slaven groeven lange kuilen in de grond en verbrandden hardhout tot het kolenvrij was. Het vlees werd vervolgens op dwarsbalken gestapeld en besprenkeld met water, azijn en kruiden. Later vervingen metalen roosters hout en werden kuilen gemaakt van stenen boven de grond.

De term barbecue werd in het begin van de negentiende eeuw in de Verenigde Staten geïntroduceerd. Oorspronkelijk werd het woord barbecue gebruikt om te verwijzen naar buiten koken. De USDA begon echter dit soort voedsel te reguleren, wat voor verwarring zorgde. Als gevolg hiervan begon de term “barbecue” in de dagelijkse taal te worden gebruikt. In 1984 noemde James Beard, die het eerste barbecuekookboek publiceerde, het ‘barbecue’ in plaats van ‘grillen’. Andere opmerkelijke schrijvers in deze categorie zijn Julia Child, Craig Claiborne en MFK Fisher.

Volgens Chuck Blount van de San Antonio Express-News: “Barbecue bestaat al eeuwen. Er wordt aangenomen dat het woord barbecue afkomstig is van het Spaanse woord barbacoa. Dit woord is afkomstig van de term barbacoa. Tegenwoordig is barbecueën een favoriete manier om vlees koken. Het is populair bij zowel amateur- als professionele koks en is een geweldige manier om familie en vrienden te vermaken. Lees dit artikel voor meer informatie over barbecueën.

Het woord barbecue is een Latijnse term voor varken. In sommige delen van de wereld kan deze term verwijzen naar het vlees zelf of naar het kookproces. In de Verenigde Staten wordt barbecue meestal gekenmerkt door een bruin pasteitje dat is gemarineerd met een hartige barbecuesaus. Hoewel het een synoniem kan zijn voor varkensvlees, kan de term verwijzen naar een breed scala aan vleeswaren.

Het woord barbecue heeft een slang die ‘barbecue’ betekent en wordt in Australië als werkwoord gebruikt. In het VK verwijst het naar een type buitenkeuken. Een barbecue is een buitenkeuken waar eten wordt gekookt op kolen. Dit betekent dat een barbecue niet alleen een vuurplaats is, maar dat er ook een barbecuetafel bij hoort. Een spit is de beste manier om buiten te koken en een barbecue is de perfecte manier om gasten te vermaken.

Het woord barbecue werd voor het eerst gebruikt in het Spaans in 1526 toen Spaanse ontdekkingsreizigers observeerden hoe inheemse mensen vlees kookten op houten platforms die boven een vuur zaten. De term barbecue verwijst in de oorspronkelijke betekenis naar een barbecue die gebruik maakt van vuur. Het woord barbecue is een term die verwijst naar alle soorten vlees die boven een vuur worden bereid. Het woord heeft ook een culinaire betekenis en is een buitenmaaltijd.