Orijen Puppy is een premium hondenvoer dat is samengesteld om aan de unieke behoeften van puppy’s te voldoen. Het is gemaakt met verse, gezonde ingrediënten die een optimale gezondheid bevorderen en pups helpen hun piekpotentieel te bereiken vanaf de eerste kom. Deze review vertelt je alles wat je moet weten over Orijen Puppy.

Wat zit er in Orijen Puppy?

Met 32% eiwit en 21% vet is Orijen’s Puppy formule zeer geschikt voor de groei en ontwikkeling van jonge pups. De eerste vijf ingrediënten in de voeding zijn kip, kippenbouillon, hele eieren, aardappelen en erwten. De ingrediënten zijn een goede bron van eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Orijen Puppy is graanvrij en gemaakt met hoogwaardige, verse vleeseiwitten. De voeding is rijk aan probiotica, antioxidanten en omega-3 vetzuren. Het bevat geen maïs, soja, tarwe, zuivel, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleuren of kunstmatige smaakstoffen.

Hoeveel kost Orijen Puppy?

Orijen Puppy kost $ 55 voor een zak van 23,6 pond die 30 bekers voer maakt. De prijs is vergelijkbaar met andere kwaliteitsmerken, zoals Blue Buffalo en Wellness.

Waarom Orijen Puppy voeren?

Orijen Puppy is een premium Ecostyle hondenbrokken aanbieding die veel voordelen biedt: – Het is samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van puppy’s. – Het is gemaakt met kwaliteitsingrediënten, waaronder vers vlees en vis. – Het bevat antioxidanten, probiotica en omega-3 vetzuren voor een optimale gezondheid. – Het is vrij van granen en maïs, soja, tarwe en kunstmatige conserveringsmiddelen. – Het heeft geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en geen toegevoegde suiker.

Wie moet Orijen Puppy voeren?

Orijen Puppy is een goede keuze voor puppy’s tussen de 4 en 12 maanden oud. De voeding is ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van opgroeiende pups. Deze voeding is vrij van granen en is gemaakt met verse vleeseiwitten. Het bevat ook probiotica, antioxidanten en omega-3 vetzuren om een goede gezondheid te bevorderen.

Conclusie: Is Orijen Puppy goed voor honden?

Orijen Puppy is een hoogwaardige hondenvoeding die gemaakt is met verse ingrediënten. De voeding is afgestemd op de unieke behoeften van puppy’s en is rijk aan eiwitten, gezonde vetten, probiotica, antioxidanten en omega-3 vetzuren. Het is ook vrij van granen en maïs, soja en tarwe en heeft geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Orijen Puppy is een goede keuze voor opgroeiende pups die een premium voeding nodig hebben.