Denk je eraan om deze kerst kunstmatig te gaan? Nou, waarom maak je het niet leuker met deze DIY tips en trucs! Er is geen reden waarom een kunstboom saai zou moeten zijn. Ze kunnen net zo spannend en leuk zijn als de echte. Wij houden van kunstbomen omdat ze makkelijk op te bergen zijn, voorverlicht zijn zodat je je geen zorgen hoeft te maken over duizend lampjes, en het belangrijkste: ze zien er echt geweldig uit! Maar als je je dit jaar wilt onderscheiden van de massa, dan zul je deze creatieve ideeën om je eigen nepkerstboom te maken zeker waarderen! Dus laten we beginnen…

Plak ornamenten aan de boom zelf

Als je een grote kunstkerstboom koopt, waarom probeer je dan niet wat van je favoriete versieringen aan de boom zelf te bevestigen. Wij houden van dit idee omdat u zo dit jaar uw eigen themaboom kunt maken. Het betekent ook dat u decoraties kunt gebruiken die misschien niet bij uw oude echte boom passen. Als je bijvoorbeeld grote kerstballen hebt, kun je die aan de boom zelf bevestigen. U kunt ook proberen slingers of andere decoraties die u hebt vast te maken. Dit is een leuke en creatieve manier om uw decoraties deze kerst uit te stallen.

Voeg een krans toe aan de basis van de boom

Een van de makkelijkste manieren om uw goedkope kunstkerstboom er mooier uit te laten zien is door een krans toe te voegen aan de basis ervan. Er zijn verschillende kransen waaruit u kunt kiezen, maar een van onze favorieten is de klassieke rode krans. Kransen zijn geweldig omdat ze worden geleverd met een verscheidenheid aan verschillende decoraties op hen, van hulst, bessen, dennenappels, en zelfs miniatuur kerst ornamenten. Dit is een geweldige manier om wat kerstversiering aan uw kunstboom toe te voegen zonder dat u ze op de boom zelf hoeft te zetten. Dit is ook een geweldig idee als u van plan bent uw boom in een hoek van de kamer te zetten waar niet veel ruimte is. Een krans kan gemakkelijk op de grond worden gelegd, terwijl de boom erachter staat.

Hang ornamenten aan de takken

Een andere leuke manier om je kunstkerstboom op te fleuren is door een paar ornamenten aan de takken te hangen. Wij houden van dit idee omdat je zo decoraties kunt gebruiken die je al hebt. Het is veel gemakkelijker om ornamenten gewoon aan de takken van de boom te hangen dan ze te proberen vast te maken. U kunt ook proberen verschillende decoraties door elkaar te gebruiken om uw boom een unieke uitstraling te geven. U kunt bijvoorbeeld proberen enkele klassieke kerstversieringen te mengen met enkele versieringen met een moderne twist. Dit is echt een leuke en creatieve manier om uw boom te versieren, en het is perfect als u een thema-kerstfeest organiseert. U kunt de decoraties gebruiken om een thema rond uw boom te creëren dat uw gasten prachtig zullen vinden.

Maak een boomrok van oude kleren

Dit idee is perfect als je een kunstboom hebt en niet veel ruimte in huis. Een boomrok is een decoratief stuk stof dat onder de onderkant van de boom zit. Het is een geweldige manier om te verhullen dat uw boom op de grond zit. Een klassieke kerstboomrok is meestal rood, maar u kunt elke gewenste kleur gebruiken. U kunt oude kleren en stoffen gebruiken om uw boomrok te maken. Je kunt zelfs oude kerstversiering gebruiken die je niet meer nodig hebt. Dit is echt een creatieve manier om oude spullen te hergebruiken en je boom er uniek uit te laten zien. Dit is een geweldige manier om je boom te onderscheiden van de rest. Zo verbergt u ook dat uw boom op de grond staat, wat vooral handig is als u weinig ruimte hebt.

Voeg wat kerstconfetti toe aan je boom

Als je weinig tijd en geld hebt, waarom versier je je boom dan niet met wat kerstconfetti? Dit is een heel gemakkelijke en goedkope manier om je boom te versieren. U kunt kerstconfetti kopen in verschillende kleuren en ontwerpen, dus u kunt kiezen wat het beste bij uw boom past. Als je geen confetti met een kerstthema wilt kopen, kun je ook gewone confetti kopen. Dit is een geweldige manier om je boom een beetje kerstsfeer te geven zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Dit is echt een leuke en creatieve manier om je boom te versieren, en het ziet er geweldig uit als je kinderen thuis hebt. Als u een kerstfeest geeft, kunt u dit gebruiken als een leuke manier om de gasten in de kerststemming te brengen. U kunt een paar verschillende kleuren confetti in verschillende schalen doen en uw gasten laten kiezen welke ze het mooist vinden.

Conclusie

Een kunstkerstboom is de perfecte manier om ruimte, geld en gedoe te besparen. Ze zien er geweldig uit en zijn gemakkelijk op te zetten. U kunt er een kopen die al versierd is of hem zelf versieren met deze creatieve tips. Er zijn tal van opties beschikbaar, dus u kunt het ontwerp kiezen dat het beste bij uw huis en stijl past. En vergeet niet wat kerstversiering aan uw boom toe te voegen, wat voor boom u ook heeft! Met deze creatieve tips weet je zeker dat je dit jaar de spannendste en leukste kunstkerstboom hebt. Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog shoppen en laat je kerstboom opvallen!